Pekko ilmoittautui in

Pekko haetaan illalla kotiin nukkumaan

Akusti, profiilikuva
Akusti ilmoittautui in

1xkinkkupizza

Matias, profiilikuva
Matias ilmoittautui in

Leivon gluteenitonta suklaapiirakkaa.

Eelis, profiilikuva
Eelis

Hei taas,

Meidän järjestämään turnaukseen 29.9.2018 tarvitaan paljon erilaisia tavaroita ja syötäviä sekä juotavia. Näiden nauttimiseen tarvitaan lisäksi mm lautasia ja mukeja :)

Mitä enemmän tavaroista saamme lahjoituksina, sitä enemmän rahaa jää meidän pojille. Nyt kysyisinkin löytyisikö/tietäisittekö mahdollisia lahjoittajia mm. seuraaville tavaroille:

- Servetit ja kertakäyttöastia; lautaset, haarukat ja veitset (mukeja ja pikkulusikoita on tarpeeksi)
- Juomat; tee, kaakao, kahvimaito, pillimehut ja limut (kahvit ja sokerit on jo saatu lahjoituksena)
- Syötävät; makkarat ja makkarapussit, donitsit, sinappi, ketchuppi, karkkeja sekä juustoleipä tarpeet (leivät, juusto, levite, kurkku)
- Olisiko jollakulla mahdollista myös järjestää turnauspäivän ajaksi meille käyttöön mikroa ja pientä jää-/viileäkaappia

Tiedot näistä lahjoituksista voi ilmoittaa tänne nimenhuutoon tai sitten suoraan minulle spostiin klindstrom(miuku)luukku(piste)com tai puh. 0405302237.

Lahjoittajalta on hyvä myös kysyä haluaako, että heidän nimensä mainitaan lahjoittajalistassa joka on näkyvillä kanttiinissa.

Terkuin Katri

Alex, profiilikuva
Alex

En ole käytettävissä tuolloin. Terv Mirkka

Eelis, profiilikuva
Eelis

Hei,

Tiedot lahjoituksena saatavista tavaroista ja ruuista olisi hyvä ilmoittaa viimeistään 24.9.2018 jonka jälkeen hankimme tarvittavat tavarat joukkueen rahoilla.

Katri

Eelis, profiilikuva
Eelis

Hei kaikki,

Jälleen on Nimenhuutoon tipahtanut ”pari” talkoo tapahtumaa :)

Kyseessä on turnaus, jonka meidän joukkue järjestää 29.9.2018. Pelejä tässä turnauksessa pelataan vain Ounashallissa ja pelit ajoittuvat klo:10-19 välille. Osallistuvia joukkueita on 8-10.

Nyt on pelkästään kanttiini paikalla, ilman turnausruokailua, eli makkaraa ja pizzaa suolaisena sekä makeat tarjottavat juomien kera. Talkoolaisia tarvitaan kolmeen vuoroon kanttiiniin ja sen lisäksi minä olen koko päivän paikalla.
Voi ilmoittautua myös useampaan vuoroon, jos perheestä esim. useampi henkilö talkoilee. Ilmoittautuminen tapahtuu merkkaamalla poika IN:iin kyseisen talkoovuoron kohdalle.
Samoin leipomusten kohdalla, ilmoita oma poika IN:iin ja kirjoita viesti mitä aiot leipoa.

Arpoja tulee myös myyntiin kanttiiniin. Tähän en lahjoituksia kuitenkaan tarvitse sillä palkintoja meillä on jäljellä edellisistä turnauksista sen verran, että niistä riittää näihinkin arpajaisiin

Merkkaisitteko oman talkoo osallistumisenne 24.9.2018 mennessä. Jos talkoovuorot eivät tule täyteen tuohon päivään mennessä, niin voidaan lähteä nimeämään puuttuviin vuoroihin perheitä jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet. Olemalla ajoissa liikenteessä varmistat, että saat juuri sen vuoron joka parhaiten itselle sopii ;)

Jotta saataisiin meidän pojille mahdollisimman hyvä tuotto ja onnistunut turnaus aikaiseksi, toivon runsaslukuista osallistumista näihin talkoisiin ja iloista mieltä matkaan :)

Terkuin Katri