Sunnuntai 18.11 ryhmät ja ajat

Jaakko

Sunnuntain 18.11 ryhmät ja ajat.

Lauantain ja sunnuntain (26.11-25.11) harjoitukset hallilta peruuttu. Yritämme järjestää toimintaa Rantsulle Sunnuntaille. Aikataulu selviää myöhemmin.

Jaakko

ps. Arvotaan palkinnot myös tuolloin 25.11, kun on kaikilla yhtäaikaa treenit.

pps. Käykää laittamassaa ilmoittautuminen joulukuun alun turnausten osalta kuntoon. In ilmoittautumiset vain siihen turnaukseen johon pelaaja nimetty.

Kauri, profiilikuva
Kauri ilmoittautui in

Omalla kyydillä

Jaakko

Sunnuntaille on merkitty nimenhuutoon kahdet harjoitukset. Yritämme järjestää pelejä harjoitusvuoroille siten että osa pelaa 12-13 ja osa aloittelee pelit kello 14. Vastustajien kartoitus on vielä kesken, mutta infoa tulee kunhan selviää löydetäänkö halukkaita vastustajia.
Osalle voi olla tarjolla pelejä molemmilla vuoroilla, mutta pääasiassa jokainen pelaa vain toisella.

Haakko

Jaakko

Lokakuun liikuntaseurantalaput on vihdoin käyty läpi. 19 lappua palautui, ja oli ilo huomata, että pojat liikkuvat suositusten yläpuolella, vaikka esim. välituntiliikkuminen oli tästä lapusta jätetty pois. Nyt harjoitusten taas käynnistyttyä pitäisi pitää huolta, että muu liikkuminen ei niistä kärsi. Harkkapäivinä pitää saada reilusti muutakin liikuntaa (ulkoilua, muita lajeja, omatoimista potkimista yms.)

Jokaisessa lapussa oli myös lajitaitomerkintöjä, toisille karttui lajitaitoa loman ainana yli 50 tuntia ja lähes kymmennelle keskimäärin 1h/päivä. Tästä omatoimisesta lajiharjoittelusta puhutaan poikien kanssa talvenmittaan lisää, jos lajissa haluaa kehittyä niin pelkkä harjoituksissa käyminen ei riitä.

Numeroitakin tärkeämpi anti lapulla oli kuitenkin sitoutuminen ja mielenkiinto lapun täyttämiseen. Oman ajankäytön seuranta ja sen tiedostaminen on osa urheilijan arkea.

Arvonna suoritetaan tulevan sunnuntain harjoituksissa.

Pääarvonnassa (Asianajotoimisto Lukkarila@ Aholan sponsoroima 50 euron lahjakortti) ovat mukana viisi eniten liikuntatunteja kerännyttä poikaa
Onni, Valtsu, Tuke, Matte ja Johannes

Lajitaitoarvonnassa mukana viisi eniten lajitaitotunteja kerännyttä poikaa: (25 euron lahjakortti Classic American dinnerriin)
Valtsu, Matias, O, Aku, Pate ja Tuke

Lisäksi kaikkien paperin (myös kuvana) palauttaneiden kesken arvotaan samainen 25 euron lahjakortti Classic American Dinneriin.

Joulukuun turnaukset

Sepi, profiilikuva
Sepi

Hei!

Joulukuun alussa on tiedossa käynnistyvän kauden ensimmäiset turnaukset. Joukkueen vanhempain ilta pidetään vasta joulukuun puolessa välissä eli kauden budjettikin päätetään silloin, joten nämä turnaukset kustannetaan pelaajien (vanhempien) omasta pussista.

Tässä alla ottelupäivät ja paikkakunnat sekä joukkuejaot. Ouluun lähtee siis yksi joukkue ja viikkoa myöhemmin Kemiin kaksi porukkaa. Oulu on yön yli-reissu eli kustannuksetkin on siksi korkeammat. Kustannukset ovat tässä vaiheessa suuntaa antavat eli saattavat muuttua kun turnaussuunnitelmat tarkentuvat.

Käykää merkkaamassa pelaajanne (IN tai OUT) siihen turnaukseen johon hänet on alla listattu.

OULU 1 – 2.12.2018 (kustannus 80 - 100 euroa/pelaaja)
Bada, Tuke, Valtsu, Aukku, Masa, Pate, Aku, Onni, Nils, Aatu ja Mio

KEMI 8.12.2018 (kustannus n. 35 – 50 euroa/pelaaja)
Rops Valkoinen: Johku, Epe, Miro N, Leevi, Niilo, Henkka, Ilpo, Juho, Arttu K, Matte, ja Aleksi