Jaakko, profiilikuva

Hei! Ilmoittautumis deadlinet

Su 15.10, Tulevan sunnuntain (22.10) testeihin.
Ti 17.10 taitokisailmoittautumiset, laittakaa lisätietoihin mikäli vanhempi pääsee toimitsijaksi.

Tällä viikolla taitokisatreenejä
Ma 16.10 16-19 koko kenttä
ke 18.10 16:30-18:00 '(Kenntä A) 18:00-19:30 koko kenttä.

ps. syyslomaviikolla ei yu-treenejä

Hei!
Kesän reissulle on tällä hetkellä ilmoittautunut 20 poikaa. Huominenhan oli vielä aikaa alustavalle ilmoittautumiselle. Mikäli huomisen aikana ei tule yleisöryntäystä nin lähdemme järjestämään turnaukseen kahta joukkuetta. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että lopullinen kokonaispelaajamäärä täytyy rajata jonnekkin, jotta pelaamisesta turnauksessa tulee järkevää. Mietimme vielä järkevän kokonaismäärän (esim. 24 pelaajaa) mihin asti otamme myöhempiä ilmoittautumisia. Näistä ilmoittautumisista tulee sitten myöhemmin infoa ja mikäli lähtijöitä olisi useampi niin toimihenkilöt tekevät päätöksen lähtijöistä.

Turnaukseen on maa/seurakohtaiset kiintiöpaikat, emmekä pysty enää talvella lisäämään joukkueita.

Välitin tänään tuonne yhteiseen asiakirjaan ja suoraan minulle tulleita kysymyksiä eteenpäin.
Yhteen kysymykseen osaan vastata itsekkin se koski Tallinnan yöpymistä. Tallinnan hotellissa on vain 2 hengen huoneita, tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa pojista nukkuu tuolla keskenään, ilman samassa huoneessa nukkuvaa aikuista. Toki oman lapsen saa omaan huoneeseen mikäli vanhempi samassa hotellissa yöpyy. Toimihenkilöt ottavat eloisimpia, tai muuten aikuista kaipaavia lapsosia huonekavereiksi. Hotellin kapasiteetti on 40 henkilöä, pelaajat ja toimihenkilöt majoitetaan ensin, tämän jälkeen sitten muut matkalaiset. Hotelli ei ole ihan ydinkeskustassa, joten yöelämä ei vielä poikia houkuttele:) Ja käytännössä tuo hotelli on pelkästään meidän käytössä.

Tekniikkakilpailujen aikataulu
TIISTAI 24.10
- 16.00 - 16.30 ratojen teko

- 16.30 - 18.15 kenttä A  PF8 RoPS P09
- 16.30 - 18.15 kenttä B  PF9 RoPS P08

- 18.15 - 19.45 kenttä A  PE10 RoPS P07
- 18.15 - 19.45 kenttä B  PE11 RoPS P06

- 19.45 - 20.00 ratojen purku

Jokainen osallistuu oman ikäluokkansa aikataulun mukaisesti, eli siis 08 syntyneet ROPS p08 vuorolla.
07 valmiina paikalla kello 18.

Hei!
Pientä tarkennusta kesäreissun ilmoittautumisia koskien. Nyt meidän olisi tärkeä tietää lähtevät pelaajat, eli emme edellytä että kaikille lähtee vanhemmat mukaan vaan me toimihenkilöt kannamme kyllä vastuun pojista reissussa. Lisäteitoihin voi laittaa mikäli mahdollisesti muita perheenjäseniä lähdössä mukaan.
Vielä tässä vaiheessa ei tietenkään voi kenenkään lähtöä varmaksi tietää, mutta sitovalla ilmoittautumisella tässä nyt haetaan sitä kuka on lähdössä mikäli on terveenä ja kaikki menee suunnitellusti. Myöski out- ilmoittautumiset auttavat meitä paljon.

Tässä vielä hieman infoa perumisista yms.
-Matkustajakohtainen ennakkomaksu erääntyy 9.3.
-Mahdollinen koko ryhmää koskeva peruutus voidaan tehdä kuluitta(pl. ennakkomaksu 1000 euroa) maaliskuun alkuu asti.
-Yksittäiset peruutukset voidaan tehdä kuluttomasti aina 4.6.2018 saakka, kuitenkin siten, että
matkustajamäärän muutos pysyy alle 20%:ssa koko alkuperäisestä varatusta ryhmäkoosta. Pyydämme lisäks huomioimaan, että ryhmäkoon muuttuessa myös matkan henkilöhinta muuttuu. Lisälähtijät laskevat matkanhintaa ja vastaavasti peruutustapaukset nostavat matkan hintaa

Jaakko, profiilikuva

Terveisiä leiriltä.

Pelaajien leirillä tekemien testien tulokset ja leirillä videoidut pelit pitäisivät olla näkyvissä MyEway palvelussa. Myeway palvelu on tällä hetkellä käytössä vain leirillä olleilla pojilla, mutta syksyn aikana tunnukset tullaan luomaan jokaiselle pelaajalle. Mikäli jonkun pelaajan tunnukset eivät toimi tai sivuilla ei näy testien tuloksia tai videoita niin ilmoitus siitä minulle niin minä lähetän ongelmat kootusti eteenpäin. Leevillä ja Aatulla ainakin ollut ongelmia, te voitte kuitata minulle myös mikäli asia on saatu kuntoon.

Tämä ensimmäinen leiri antoi meille lähtötason, ja nyt pystymme seuraamaan poikien kehitystä myös tiettyjen tulosten valossa. Pyrimme tekemään osan testeistä syksyn aikana myös niille jotka eivät leirillä olleet. Testeissä testattiin sekä lajitaitoja että muita ominaisuuksia(nopeus, ketteryys,ponnistus). Testien lisäksi pelaajilta mitattiin pituus, paino sekä istumapituus. Saamme pelaajakohtaisen listan, mistä ilmenee jokaisen pojan oletettu kasvupyrähdysikä. Tämä tieto, ei käsittääkseni tule näkymään pelaajien palvelussa, tiedon saa halutessaa meiltä.

Pelaajakoulutuksessa pojille puhuttiin omatoimisen harjoittelun sekä monipuolisen liikumisen merkityksestä. Omatoimista palloittelua tulisi tulla vähintään 30 minuuttia/päivä. Lisäksi laadukkaan unen takaamiseksi ruutuajasta ei tulisi nauttia tuntia ennen nukumaan menoa. Poikkeuksena urheiluruutu, jonka jälkeen onkin sopiva aika mennä nukkumaan. Osa pojista kehuskeli, että ei saa unta ilman kännykkää, tämä kuulosti aika huolestuttavalta. Uni saattaa tulla, mutta sen laatu ei tällöin päätä huimaa.

Seuraava leiri huhtikuun loppupuolella joko Rovaniemellä tai Oulussa.

Aatu

Terve Jaakko, Aatun tunnukset ovat menneet lopetettuun s-postiin. Voitaisko saada uudet s-postiin jounikataja987(miuku)gmail(piste)com.

Kiitos

Jouni

Aatu

Terve Jaakko, miten me saatais ne tunnarit siihen Myeway?