Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Ensi viikon harjoitusohjelma:

Ensiviikolla olisi tarkoitus totutella elimistöt taas harjoitteluun. Nämä harjoitukset ovat "pakollisia" eli pelaaja ilmoitta minulle jos ei näitä suorita, ihan kuten aina kun ei tule treeneihin. Näissä voisi yrittää huolehtia, että tekee harjoitukset annettuina päivinä, jotta saadaan alle samanlainen viikkorytmi millä alamme harjoittelemaan.

Maanantai: Lenkki 5-7 km, kuva suorituksesta ketjuun
Tiistai: Meet jumppa kello 19:00
Keskiviikko- Lauantai: Vähintään kaksi kertaa omatoiminen lajiharjoittelu oikealla jalkapallokentällä oikeat jalkapallokengät jalassa, vähintään 45 min lisäksi täysvauhtiset juoksut 5 x 50m ilman palloa sekä 5 x 50 m pallon kanssa. Juoksut tehdään nappulakengät jalassa kentällä.

Nuo ovat siis minimimäärät enemmänkin kerkeää touhuta.

Jaakko

Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Hei! Kesän harjoitusajat ovat 1.6 alkaen seuraavat:

Maanantai Keskuskenttä 17:00-18:45 (kenttävuoro 17:30-18:30)
Tiistai Suska 17:15-19:00 (kenttävuoro 17:30-19:00)
Keskiviikko Suska 10:00-11:00
Keskiviikko Ounasrinne 18:45-20:30 (Kenttävuoro 19:00-20:30)
Perjantai Ounasrinne 19.00-20:30 (Kenttävuoro 19:00-20:30)

Maanantain harjoitus on uuteen viikkon orientoiva ja huoltava harjoitus, ennen kenttävuoroa 30 minuutiin alkulämmittely.
Tiistai ja keskiviikko ovat fyysiseti viikon kuormittavimmat harjoitukset. Tiistaina pelataan pienillä alueilla ja keskiviikkona isoilla kentillä.
Perjantain harjoituksissa viritäydytään viikonlopun peleihin.
Keskiviikkona tarjolla myös tekniikkapainotteiset aamutreenit, seuran organisoimia aamuharjoituksia ei kesällä ole tulossa.

Harjoituksiin tullaan hyvissä ajoin viimeistään 15 minuuttia ennen alkua. Repussa hyppynaru sekä kuminauha (kuminauha jaetaan jokaiselle treeneissä, hukkaajat hoitavat itse itsellensä uuden)

Kesällä taas harjoituksiin on syytä tulla pyörällä.

Jaakko

Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Hei!

Ohjatutreenit siis RoPS:ssa käynnistyvät 1.6 alkaen. Olemme hakeneet neljää arkivuoroa. Vuorot tullaan jakamaan "lähiaikoina".
Tämän hetkisen tiedon mukaan 1.6 saamme aloittaa suoraan ns. normitreenit eli ilman mitään rajoituksia väkimäärän tai kontaktin suhteen.

Tilanteet perheissä ovat erit ja jos jotain tuo harjoitusten aloittaminen/pelitoimintaan osallistuminen mietityttää niin tarvisimme siitä tiedon, myöskin siitä jos pelaaja on ollut "tauon" aikana poikkeuksellisen passiviinen olisi hyvä tulla meidän tietoon, niin osataan vähän suunnitella harjoituksia myös rasituksen näkökulmasta. Tarkoitus on aloitella rauhassa, mutta aika nopeasti edeten. Laitellaan pojille vähän ohjeita pariin viimeiseen omatoimiviikkoon.

Sarjatoimintaan tulee jonkin verran muutoksia. Liiga pohjoinen pelataan yksinkertaisena sarjana (aloitus Heinäkuun alussa ja loppuu joskus lokakuussa), koska peliviikonloppuja tulee olemaan vain kerran kuukaudessa. Olemme ilmoittaneet piirisarjoihin kaksi joukkuetta.
Rops sininen pelaa Liiga pohjoisen pelien lisäksi 2006 syntyneiden piirisarjan ylimmällä tasolla
Rops valkoinen pelaa 2007 syntyneiden piirisarjan ylimällä tasolla.
Pelaajat kiertävät joukkueissa tarpeen mukaan.

Piirisarjat alkavat 8.6 jälkeen. Sarjojen ohjelmia piirissä tehdään parhaillaan.

Saamamme lopputurnaus, joka oli tarkoitus pelata elokuun alussa pelataan todennäköisesti Rovaniemellä marraskuussa.

Heinäkuussa ei perinteistä kuukauden ottelutaukoa eikä harjoituksistakaan tarvitse enää taukoa pitää.

Ohjeet ja määräykset saattavat muuttua nopeallakin aikataululla, mutta tässä tämän hetkinen tilanne.

Toimarit

Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Hiihtolomat kärvistelty ja matka kohti kevättä ja ulkokenttiä jatkuu. Tässä hieman suuntaviivoja kevääseen ja kesään.

Sarjatoiminta:

Liiton sarjoihin ilmoittauduttu seuraavasti.

RoPS sininen Liiga pohjoinen (11 vs 11)

kevätkierroksen pelipäivät (viikonlopun tarkkuudella)
2-3.5
16-17.5
23-24.5
6-7.6
13-14.6
Pelaamme siis aina toisena päivänä 2 peliä. Tietenkin välissä pelejä myös kotikentällä. Vierasreissuista helpoin tehdään Ouluun, muut paikkakunnat vaativat sitten jo yöpymisen. Karsinnat vielä kesken, mutta Kuopio, Jyväksylä, Joensuu, Vaasa, Seinäjoki, Kokkola, Närpiö akselilla tulemme liikkumaan

RoPS valkoinen, Piirisarja taso 1 8vs8

Piirisarjan otteluohjelma ei vielä tiedossa, mutta kevätkierroksen pelit tulevat ajoittumaat Touko- kesäkuulle

Joukkueet muovautuvat kesän kuluessa. Edelleen osa tulee pelaamaan molemmissa joukkueissa, mutta suurimmalla osalla kuitenkin "koti" on vain toisessa. Pieniä rajoittavia sääntöjä pelaajien liikkumisesa eri sarjojen välillä on. Kun pelejä yhtäaikaa niin varmasti joudumme lainaamaan pelaajia myös nuoremmista pojista sekä tytöistä.

Harjoitukset ja harjoituspelit:

Harjoitusajat pysyvät loman jälkeen samoina. Keskuskentän sulaessa (vko 12 jälkeen) halliin vapautuu tilaa ja varmasti ainakin osia vuoroista tullaan järjestämään uudelleen, jotta saadaan isompia tiloja käyttöön.

Harjoituspelejä pelataan aina kun saadaan sopivia vastustajia ja tiloja käyttöön. Pelejä on saatu järjestettyä ihan kivasti, mutta vastustajat ovat olleet vähän yksitoikkoisia, ehkä tähänkin kevät tuo muutoksen.

Harjoituksissa jatketaan samaa rataa, rasitus- ja vaatimustasoa pyritään hinaamaan koko ajan ylemmäs.

Pelien kuvaus:
Tarkkasilmäisimmät ovat varmasti huomanneet, että pelejä on viime syksyn ja kuluvan talven aikana kuvailtu. Pelit kuvataan valmennuksen käyttöön, niitä ei ole tarkoitus jakaa teille vanhemmille. Tämä on yleinen käytäntö, jolla estetään ns. homecoaching, joka ei aina ole linjassa seuran ajamien asoiden kanssa:)

Turnaukset:
Valkoisen kanssa olisi tarkoitus lähteä OULU BOYS CUPPIIN 18-19.4. Tänne olisi tarkoitus valita niitä pelaajia jotka eivät ole Liiga pohjoisen karsinnoissa olleet tai sielä pienemmässä roolissä olleita, mukaan noin 12 poikaa.. Kesän turnaukset katsotaan vielä erikseen. Oulun turnauksesta infoa myöhemmin erikseen.

Sinisten valmistautuminen Liiga pohjoiseen hoidetaan yksittäisin harjoituspelein, hotellit ja bussit tulevat toukokuussa kyllä hyvin tutuksi.

Haimme ja saimme järjestettäväksi SPL:n 13 vuotiaiden lopputurnaukset, eli epävirallisen SM-turnauksen. Järjästävänä seurana saamme myös osallistua turnaukseen. Turnaus pelataan 7-9.8,( koulun alkua edeltävä viikonloppu). Järjestelyt vaativat meiltä hieman panosta, joten tuon viikonlopun voisi merkitä kalentereihin jo nyt.

SHA
Kehittymisenseurantatapahtuma Eerikkilässä 27-29.5. Tänne taas 18 poikaa, valmennus miettii nämä lähempänä tapahtumaa.

-J-

Eelis, profiilikuva
Eelis

Hei!

Ketkä olisivat kiinnostuneita keräämään pojille rahaa myymällä (tai ostamalle itselle) Pilkkosten tuotteita?

Kiinnostuneet voivat ilmoittautua minulle spostiin klindstrom(miuku)luukku(piste)com
tai joukkueen whatsupin peukkuryhmässä 11.3. mennessä.

Pilkkoset on toiminut yli 30 vuotta ja auttanut joukkueita/seuroja/luokkia keräämään varoja harrastuksiin ja luokkien luokkaretkiin. Heidän tuotteensa ovat hyvin tunnettuja ja kysyttyjä.

Myytävänä on paljon tuotteita: erilaisia sukkia, alusvaatteita, kerrastoja, urheiluvaatteita, saunatuotteita, vitamiinejä ja uutuutena Herra Herkkusen herkkukuvasto.
Uusimpia tuotteita ovat Hamam-pyyhkeet, merinovillan villasukat ja pitkävartiset Pro-X sukat. Täällä nimenhuudossa "Kuvat ja materiaalit" valikon alta löytyvät Pilkkosten tuotekuvastot, jos haluatte käydä vilkaisemassa minkälaisista tuotteista on kyse.

Hinnat tuotteille ovat 10-50€ tuote ja saamme jokaisesta kerätystä tuotetilauksesta 4€ tuottoa.

Pilkkoset-kampanjan perusasiat:

- Jokainen myyjä saa Pilkkosten myydyimmät Pro-X sukat ja tuotekuvastot.

- Jokainen joka saa 10 tuotetta myytyä saa palkintona 500 gramman karkkipussin ja Pilkkoset kassin.

- Kampanjassa ei ole minimitilausmäärää eikä postikuluja, joten kampanja on kaikille riskitön. Jokainen osallistuja voi myydä (ostaa itselle) vaikkapa vain yhden tuotesetin.

- Myyjät ottavat tilauksia asiakkailta ja kirjaavat ne meille avattuun tilausjärjestelmän ns.Tiimisivuille. Jokaiselle myyjälle tehdään tiimisivuille omat tunnukset, joita käyttäen myyjä lisää itse omat tilauksensa järjestelmään

- Myydyt tuotteet pakataan jokaiselle myyjälle omaan kassiin, mitä kukakin on myynyt. Nämä kassit toimitetaan joukkueen yhdyshenkilölle, joka jakaa ne myyjille

- Tuotto on aina 4€/myyty paketti. Myyntiaika olisi 2-3 viikkoa.

- Pilkkoset laittaa joukkueelle laskun, kun tilaus lähtee myyntiajan jälkeen heidän varastoltaan

- Myyjät vievät tuotteet asiakkaille ja keräävät samalla rahat

- Kun myyjällä on koko oman tilauksen summa kerättynä, hän siirtää sen joukkueen tilille. Yksi maksukerta/myyjä ja rahastonhoitaja pysyy hyvin kärryillä.

- Myyjä löytää oman tilauksen yhteenvedon + summat Tiimisivuilta: Tilaukseni -> Tilaushistoria

Terkuin,
Katri
p. 0405302237