Närpiöön seuraavat pojat:
Mv: Epe ja Johku
Kentälle: Miksu, Onni, Valtsu, Pate, Uula, Bada, Aaron, Nils, Masa, Roni, Akusti, tuke, Niilo, Hermanni

Lähtö: Lauantaina kello 7:30 Linja-autoasemalta. Evästä sen verran, että jaksaa lounaalle, joka syödään noin kello 12. Mukaan kannattaa pakata välipalapatukoita, -keksejä yms säilyvää myös sunnuntaita varten. Sunnuntaina syömme Pelin jälkeen Vaasassa. Omaa rahaa mukaan mahdollista sunnuntain iltapalaa varten.

Pelit lauantaina kello 19:30 ja sunnuntaina kello 12:30.
Takaisin Rovaniemellä puolen yön aikoihin.

Reissun hinta 160 euroa, hoitakaa se joukkueen tilille perjantaihin mennessä.

-J-

Nfaly-Bada, profiilikuva
Nfaly-Bada ilmoittautui in

!+

Hei!
Vihdoin saatiin pelit käyntiin. Kesän pelisuunitelma oli siis seuraava. Pelaamme p15 piirisarjaa puoliksi RoPS06 joukkueen kanssa. Pääsääntöisesti pelit pelataan omina joukueina, mutta välillä tulee varmasti tarvetta pelata myös sekoitetuilla. Piirisarjan peleihin mukaan aina kaikki paikalle pääsevät.

LiigaPohjoisen joukue katsotaan aina turnauskohtaisesti, näihin peleihin eivät kaikki välttämättä osallistu. Närpiön joukkue ilmoitetaan perjantaina

Molempien sarjojen peleissä mukana myös pelaajia muista joukkueista valmentajien (rops06, rops08, b-tytöt) ja valmennuspäälikön suunnitelmien mukaan.

Kesävuorot lyödään nimenhuutoon pian. Treenataan toukokuu vain tuo kenttäaika, pidennetään vuoroja sitten kesällä. Mahdollisuuksien mukaan osa treeneistä saattaa siirtyä aamuun.

Hei!

Maanantaina 26.4 treenit pidetään seinäkiipeilyn merkeissä Kiipelykeskus Väessä kello 18-19:30.
Verkkarit ja t-paita varustukseksi, kiipeilykengät saa sieltä.
Henkilökunta opastaa meidät lajin saloihin.

Pidetään sellainen katsotaan saadaanko murkut hymyilemään virkistysilta porukalla ennen pelien alkamista.

Paikan osoite Suosiolantie 5, paikalle 17:45.

Vanhemmat voitte odotellessa hoitaa vaikka mattojen kevätpesuja läheisessä pesulassa.

Jaakko

Jatkamme harjoituksia tiistaina Rantsulla. Siirrymme ensi viikolla Keskuskentälle vuorot sielä huhtikuun ajan seuraavat:

Ma 16:00-17:30
Ke 17:30-19:00
To 16:00-17:30

Toivottavasti keskuskentän pehmeäpi alusta sekä raitis ulkoilma helpottavat vähän myös poikien vaivoja.

Tämän hetkisen ohjelman mukaan pelien pitäisi käynnistyä 2.5 piirisarjalla, Liga pohjoinen käynnistyy aikaisintaan 15.5
Kun pelaamaan päästään niin tivis pelikesä tulossa.

Huuhkajaturnaus siirtynyt kesäkuun alusta elokuulle (5-8.8) ja lopputurnaus (jos 5 parhaan joukossa Liiga pohjoisessa) syyslokakuun vaihteeseen 29.9-1.10.