Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Hei!

Ensiviikko trenaataan normaalisti lauantaihin asti. Joulun ja uuden vuoden ajan harjoitusvuorot pidetään joukkueella ja treeneistä ilmoitellaan aina tapauskohtaisesti, mutta siten että kaikki treenit ovat avoimia kaikille. Yeisurheilua ei 27.12 eikä 3.1, jatkuu joko 10.1 tai 17.1. Paluu normaaliin arkeen hallivuorojen osalta tapahtuu maanantaina 8.1.

Pojilla on oma "virallinen" joukkueen Whatsupp ketju, mikä uudet haluavat ketjuun niin käskekään poikia lähettämään minulle viesti niin saan numeron ja voin halukkaat sinne lisätä. Siivoan ryhmän lopettaneista sekä vanhemmista joululoman aikana.

Syksyn treeneissä ollut hyvä kuhina ja eteenkin arkivuorot on saatu ryhmäjaoilla rauhoitettua. Tekeminen sekä maanantaina että keskiviikkona on ollut tehokasta ja meillä valmentajilla on ollut aikaa pojille. Painiin ja yleisurheiluun kannattaa poikia yrittää välillä patistaa sillä siellä tehdään tärkeitä asioita, jotka vievät asioita eteenpäin myös pelikentällä. Näitä sisältöjä ei harjoiteta juurikaan enää hallissa, joten tällöin treeni jää yksipuoliseksi. "Kotiläksy" video/ohjeistus pyritään saamaan jakoon alkuvuodesta.

Jaakko

Pentti, profiilikuva
Pentti

Terve,
Palloliiton kehittymisen seurannassa mukana olleet, maksakaa nuorisojaoston tilille 100 € mahdollisimman pikaisesti.
NJ:n tilinumero FI20 5640 0220 1632 60, viestikenttään pelaajan nimi sekä teksti ”pelaajakehitystapahtuma”.
T: Pena

Aatu

Terve Pena, mistä voisi varmistaa ollaanko maksettu Aatun pelaaja kehitysmaksu ? T. Jouni

Tomi

Hei.

Eilisen vanhempainpalaverin muistio löytyy nimenhuudosta, kansiosta Kausi 2018.

-Tomi

Jami

Hei. Meillä jäi se vanhempainpalaveri väliin kiireiden vuoksi. Mihin nuiden pelivarusteiden koot voi ilmoittaa?

Sepi, profiilikuva
Sepi

Hei! Nyt on sunnuntaisin tarjolla jenkkifutista niille pojille jotka eivät ole painivuorossa. Merkatkaa osallistuminen nimenhuutoon, jotta Nordmen pystyy hankkimaan tarvittaessa lisäresursseja valmennukseen.

Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Hei!
Vanhempain palaverissa käsitellään palautekyselyn lisäksi myös paljon muitakin asioita. Tulevan kauden maksut, harjoitussuunitelma , turnaukset yms. Toivomma mahdollisimman runsasta ja aktiivista osaanottoa, jotta saamme isolla porukalla sovittua asioita.