Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Hei!
Ohessa olisi taulukko,johon kehittymisenseurantaa osallistuvien pitäisi käydä täydentämässä tiedot, pikaisesti. Tuota pallo-id kohtaa ei tarvitse täyttää mikäli sitä ei tiedä. Älkää myöskään välittäkö aakkosjärjetyksestä vaan täyttäkää sitä mukaan kun kerkeätte.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pK9BJSsgRs_pmYikF9eALRAC5ttZ4MhIX1zjokllkXM/edit?usp=sharing

Jaakko

Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Hei!
Huhtikuun lopun kehittymisenseurantaleirin osallistujalistat pitäisi lähettää liittoon alkuviikosta, tieto tästä tuli eilen... Tässä lista pelaajista, mikäli pelaaja ei osallistu leirille niin laittaisitteko siitä tiedon minulle tiistai iltapäivään mennessä. Joko puhelimeen tai sähköpostiin (jaakko(piste)hoynalanmaa(miuku)gmail(piste)com)
Leirihän järjestetään Rovaniemellä su 29- ma 30.4. Eli vaati maanantain poissaoloa koulusta. Leirin omavastuu on 100 euroa/pelaaja (sis ruuat, testit ja pelit).
Poikkeuksellisesti saamme tälle leirille kaksi joukkuetta, joten voimme valita useamman pelaaja paikalle.

Aleksi, Paavo, Onni, Masa, Aku, Nils, Arska, Bada, Aukusti, Aatu, Epe, Mio, Valtsu, Johku, Luca, Niilo, Leevi, Henkka, Arttu K, Matte, Aapo P, Jami, Ilpo ja Tuke. Lisäksi mahdollisesti yksi Rops06 joukkueessa pelaava 07 poika.

Jaakko

ps. Laitan huomenna taulukon, johon osallistujien tulee täydentää pelaajien henkilötiedot. Nämä kemiläiset yhteydet ja välineet joiden kanssa nyt kamppailen eivät tue tätä mahdollisuutta....

 

OBC - ilmoittautuminen 5.3.2018 mennessä

Sepi, profiilikuva
Sepi

Hei! OULU BOYS CUPIN ilmoittautumiset tulisi tehdä 5.3.2018 mennessä, jotta voimme tehdä varaukset majoituksen ja kuljetusten suhteen. Mukaan otetaan kaikki ilmoittautuneet. Turnaukseen mennään kolmella joukkueella ja joukkue maksaa turnauksen osallistumismaksut. Pelaajat kustantavat itse majoituksen, kuljetukset ja ruokailut. Joukkue yöpyy Nallikarin mökeissä ja matkat kuljetaan minibusseilla. Tämänhetkinen kustannusarvio on noin 100 euroa/pelaaja.

Käykää kirjaamassa ilmoitus kuntoon siis viimeistään ensi sunnuntaina. https://rops07.nimenhuuto.com/events/10315639

Ilmoittakaa jos pelaaja osallistuu turnaukseen, mutta kulkee/yöpyy omillaan.

t. Toimihenkilöt

Sepi, profiilikuva
Sepi

Hello! Sign up to Oulu Boys Cup by 5.3.2018.

Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Yleisurheilu peruuttu tältä viikolta valmentajan sairastumisen johdosta. No trainings at Santasport tomorrow.

Jaakko

Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Tulevien viikkojen harjoituksista. Perjantain iltapäivätreenien jälkeen jäädään hiihtolomalle ohjatusta treenailusta.

Hiihtolomaviikolla lauantain 10.3 vuoro pidetään itsellä. Muut on annettu pois.
Viikolla 11 annamme kehon ja mielen levätä edelleen Ounashallilta ja keskitymme hiihtelemään, joten hiihtolomalla olisi hyvä käydä jo vähän suksiin totuttelemassa
Ohjattua hiihtoa maanantaina 12.3 keskiviikkona 14.3 ja lauantaina 17.3 aikataulutus selviää myöhemmin. Näiden lisäksi tarkoitus on tehdä hieman pidempi hiihtoeväsretki, jossain vaiheessa kevättä.

Painit on nyt tältä talvelta painittu. Sunnuntain luistelut jatkuvat koko porukalle ainakin 11.3 ja 18.3. Jatkot sitten kevään edistymisen mukaan.

Huhtikuulle on pari tapahtumaa, joita meidän toimihenkilöiden täytyy alkaa pikkuhiljaa järjestelemään, joten niihin voisi laittaa ilmoittautumisia.

OULU BOYS CUP - turnaus Oulussa 21-22.4. Yöpyminen Oulussa. Tämä turnaus ei sisältynyt kausimaksuun. Hinta menee varmaan 100-200 euron väliin, tämä oli villi arvaus ja tarkentuu myöhemmin. Tänne otetaan mukaan kaikki ajoissa ilmoittautuneet.

Kehittymisenseurantaleiri (su-ma) 29-30.4 Rovaniemellä. Hinta 100 euroa.(sisältää ruokailut, fyysiset testit, ottelut yms) Syksyllä saimme ottaa leirille 18 2007 syntynyttä RoPSilaista. Keväällä meillä on mahdollisuus todennäköisesti hieman isompaan pelaajamäärään. Mikäli ilmoittautumisia tulee runsaasti niin valmennus tekee päätöksen osallistujista.

Jaakko