Iloinen ja reipas poikaporukka, joka nauttii yhdessäolosta ja uuden oppimisesta. Otamme uusia pelaajia mukaan toimintaamme.

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Rovaniemi
Sarja Piirisarja
Jäseniä 42 (Pelaajalista)
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Pieniä muutoksia harjoitusaikoihin. Jatkossa harjoittelemme joka sunnuntai (pl. viikonloput jolloin hallilla on muita varauksia) hallilla. Vuoro pysyy samana lyhennämme loppuverryttelyä 15 minuutilla ahtauden vuoksi. Eli sunnuntait 11:30-13:15

Joka toinen lauantain harjotukset 10:15-12:15. Sunnuntaina käytössä puolikenttää ja lauantaina 1/4 kenttä. Kahden tapahtuman viikonloppuina varmasti joskus harjoitellaan/pelataan pienemmissä ryhmissä toiset lauantaina ja toiset sunnuntaina, näistä ilmoitukset erikseen.

Peruutukset, muiden pelit ja omat pelit varmasti sotkevat viikonlopuuja joten varautukaa muutoksiin. nimenhuuto ajantaisainen uusien aikojen osalta.

Jaakko, profiilikuva

Hei!

Ensin vähän toimintakulttuurilinjausta sen jälkeen asiaa harjoituksista.

Kävimme seuran valmentajien kanssa palaverin keskiviikkona. Seuran valmennuslinjauksessa olevan uuden toimintakulttuurin käyttöön otto on yksi tämän vuoden isoja teemoja seurassa. Toimintakulttuuri antaa ohjeistusta pelaajille, vanhemmille sekä valmentajille ja muille toimihenkilöille millä pelisäännöillä toimimme harjoituksissa, otteluissa ja tapahtumissa joissa edustamme seuraa. Tässä muutamia nostoja joita keskiviikkona tarkensimme.

Ylimääräiset tavarat, esineet ja ihmiset pois harjoitusalueelta.

Vanhempien paikka on verkon takana, asiat kentällä olevien toimihenkilöiden kanssa hoidetaan ennen tai jälkeen harjoitusten. Tässä meillä ei ole ongelmia ollut kiitos teille siitä. Muistakaa, että loppuverryttelyt ja loppukeskustelut kuuluvat vielä harjoitukseen, vaikka ne tehdään kentän ulkopuolellakin.

Pelaajien varusteet. Tästä edespäin jokainen RoPSilainen jättää ulkovaatteet pukukoppiin, jos mukana on tavaraa, joita ei uskalla koppiin jättää pakataan ne reppuun ja tuodaan samaan paikkaan mihin joukkueen muutkin harjoitustavarat(mietimmä tähän myös koppien lukituskäytäntöä) juomapullot yms. Käymme paikan poikien kanssa läpi. Kun varusteet eivät ole kentänlaidalla voimme hyödyntää koko harjoitusalueen tehokkaasti. Lisäksi emme jää pukemaan kentän laidalle vuoron loputtua, jotta seuraava ryhmä saa rauhan harjoitella. Kopeissa tulee jatkossa olemaan ahtampaa, joten pidetään kopit vain poikien ja toimihenkilöiden alueena.

Pelitapahtumissa ovat voimassa yllämainitut ohjeet. Muistakaa, että ottelutapahtumakaan ei lopu pelin päätyttyä vaan loppuverryttelyn ja -palautteen jälkeen. Otteluja vanhemmat seuraavat joko katsomosta tai vaihtopenkkien vastakkaiselta puolelta. Halilla tämä ei ole aina mahdollista jos toisella kentällä on menossa harjoitukset. Muistkaa myös pelejä koskeva työnjako vanhemmat kannustavat ja valmentaja ohjaa. Valmennuksen osalta suurin muutos on, että jatkossa vain yksi valmentaja ohjaa peliä.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kausisuunnitelmassa olemme siirtyneet jaksoon kaksi. Jakson asiat:
Peruspelaaminen(yksittäinen pelaaja)
Eteneminen- Tuki
Pelitapa(joukkueen toiminta)
Avaaminen- Prässi
Fyysinen: Liikkuvuus, koordinaatio, nopeus, kehonhallinta
Psyykkinen: Keskittyminen

Jakso kestää 24.2. saakka. Ensimmäinen jakso sujui suunnitelmien mukaan, mutta koska jakso oli meillekkin ensimmäinen uuden systeemin mukainen paljon aikaa ja energiaa meni meillä valmentajilla "systeemin" opetteluun, joten varmaan toisesta jaksosta saadaan entistäkin parempi.

Jaakko

ps. rantsun leirin viikonlopu (tammi-helmikuu) lyötäneen lukkoon piakkoin.
pps. Otaakaahan viikonlopun peleihin molemmat paidat mukaan.

Lue loput viestit

Yhteystiedot ja harjoitusajat