Iloinen ja reipas poikaporukka, joka nauttii yhdessäolosta ja uuden oppimisesta. Otamme uusia pelaajia mukaan toimintaamme.

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Rovaniemi
Sarja Piirisarja
Jäseniä 37 (Pelaajalista)
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Jaakko, profiilikuva
Jaakko

Hei!

Lähtö sunnuntaina linja-autoasemalta 7:30.
Peli Oulussa kello 11:30 ja mahdollisesti (mikäli ensimmäisessä pelissä tappio) 16:30.
Kävi miten kävi, niin syömme ensimmäisen pelin jälkeen, joten bussiin järkevää "lounasevästä" ja juomista, jolla jaksaa pelata.
Mikäli pelaamme vielä toisen pelin niin sen jälkeen myös ruokailu.
Mukaan normaali varustus, mikäli kentälle haluaa niin tärkeimmät ovat nappulat, peliasu ja säärisuojat.

Joukkue: Masa, Johku, TUke, Uula, Niilo, Bada, Hermanni, Pate, Valtsu, Onni, Aukku, Masa, Aku, Nilsu ja Arttu K.

Jaakko

Sepi, profiilikuva
Sepi

Hei!

Viikon päästä lauantaina ja sunnuntaina ajetaan Mäntyvaarassa taas Porocup-kisat:

Olemme olleet kahtena edellisvuotena talkoilemassa kisoissa Lions Club Ounasvaaran yhteistyökumppanina.

Käyppä valitsemassa itsellesi sopiva talkooaika/tehtävä tästä linkistä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mGWHvnxEeCUPZn7xwy-mbyZF74jy2OosdG83xi2RHlU/edit#gid=0

Talkoosumma ohjataan suoraan pelaajan maksuihin eli summa ei mene kollektiivisesti koko joukkueelle.

Tapahtuma on todella mukava ja talkoilijalle tarjotaan talkoiden aikana todella maittava
poronlihakeitto ja munkkikahvit.

Ilmoittaudu jo tämän viikonlopun aikana!

t. Sepi

Lue loput viestit